Over ons

Werkt uw lichaam niet zoals u graag zou willen? Fysiotherapie Sleen kan u op verschillende manieren helpen.

Zo bieden wij onder andere algemene fysiotherapie, manuele therapie, echodiagnostiek, shockwave therapie, dry needling en diverse revalidatie programma’s.

Fysiotherapie Sleen, voorheen Fysiotherapie Lalkens, is een zeer laagdrempelige dorpspraktijk waar iedereen welkom is en waar persoonlijke benadering echt belangrijk is.

Elke klacht is anders. Bij fysiotherapie Sleen is elke behandeling maatwerk. We luisteren eerst goed naar u en zien u in de eerste plaats als mens in plaats van als patiënt.

Persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies vinden wij belangrijk. 

U kunt binnen 24-48 uur bij ons terecht als u lichamelijke klachten heeft. Hiervoor is geen verwijzing van uw huisarts nodig.

De praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal BIG-geregistreerd en staan allemaal ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. 

Daarnaast zijn wij aan diverse netwerken verbonden zoals het Longnetwerk en het Schoudernetwerk Groot Drenthe. 

Tevens hebben wij ook fitnessabonnementen voor mensen die graag willen sporten op een verantwoorde manier en onder professionele begeleiding. Of u nu ouder bent en graag op een goede manier in beweging wilt blijven of u komt trainen om het uiterste uit uzelf te halen, iedereen is van harte welkom.