Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste, vriendelijke en professionele fysiotherapeuten.

Persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies, daar kunt u bij ons op vertrouwen. Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapeuten.

Hester Visser

Eigenaresse van de praktijk, fysiotherapeut, Mulligan therapeut, dry needling, long- en covid therapeut.

Hester is eigenaar van de praktijk maar voert ook met veel liefde het vak uit. Hester is in 2008 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. In haar studietijd heeft Hester al veel ervaring opgedaan en gewerkt in de fitness- en trainingsbranche.

Met haar nuchtere en eerlijke manier van werken weet u altijd waar u aan toe bent.

Naast algemene fysiotherapeutische behandelingen past Hester ook regelmatig dry needling en Mulligan technieken toe waarvoor ze gecertificeerde opleidingen heeft gevolgd. Daarnaast is ze opgeleid als long- en covid fysiotherapeut en werkt ze veel met medical tape.

In haar vrije tijd is Hester vaak aan het wandelen en is ze regelmatig te vinden op het voetbalveld bij haar kinderen.

Hester staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie, longnetwerk en is gecertificeerd voor de toepassing van dry needling.

Peter Bult

Peter is een betrokken fysiotherapeut met veel algemene kennis in huis. Hij is altijd erg enthousiast, vriendelijk, eerlijk en echt altijd vrolijk! Peter heeft veel affiniteit met sport gerelateerde klachten en gaat graag actief aan de slag.

Naast algemene fysiotherapie is Peter gecertificeerd in echografisch onderzoek en shockwave. 

In zijn vrije tijd wandelt Peter graag met zijn gezin en is nog regelmatig op het korfbalveld te vinden.

Peter staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en is gecertificeerd voor echografie en shockwave.

Marlijn Wilting

Marlijn is al langere tijd werkzaam voor de praktijk. Ze is een ervaren fysiotherapeut en ze heeft veel verstand van bekkenbodemproblematiek en bekkenklachten voor en na zwangerschap. Naast algemene fysiotherapeutische behandelingen past Marlijn ook mulligan technieken toe waarvoor ze een gecertificeerde opleiding heeft gevolgd en is ze gespecialiseerd in schouderklachten en aangesloten bij het Groot Schoudernetwerk Drenthe.

Marlijn is behulpzaam, rustig en altijd vriendelijk. In haar vrije tijd brengt ze graag wat uurtjes in het zwembad door en ze is graag aan het wandelen.

Marlijn staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie en is aangesloten bij het Groot Schoudernetwerk Drenthe.