Fitnessen

Fitnessen

Voor wie?

Naast fysiotherapie hebben wij ook fitnessabonnementen voor mensen die graag willen sporten op een verantwoorde manier en onder professionele begeleiding.

Of u nu ouder bent en graag op een goede manier in beweging wilt blijven of u komt trainen om het uiterste uit uzelf te halen, iedereen is van harte welkom. 

Tijdens een intake wordt er samen met u naar uw wensen en doelen gekeken. Daarna wordt er samen met een fysiotherapeut een persoonlijk schema gemaakt.

Vrije training

Met een vrije trainingsabonnement kunt u onder openingstijden komen sporten bij Fysiotherapie Sleen. U kunt zelf de tijd hierin bepalen. De vrije training geschiedt zonder directe begeleiding. Veelal zal er wel een fysiotherapeut in de trainingszaal aanwezig zijn die een oogje in het zeil houdt en eventuele vragen kan beantwoorden. 

Abonnementen vrije training:

 • Vrije training 1x per week € 25,00 per maand
 • Vrije training 2x per week € 31,00 per maand
 • Vrije training onbeperkt € 38,00 per maand

Fitnessen onder fysiobegeleiding

Naast vrije trainingsabonnementen hebben wij ook fitness onder fysiobegeleiding. Op een vaste tijd in de week sport u dan in een klein groepje onder begeleiding van een fysiotherapeut. Iedereen heeft zijn eigen oefenschema en doel. Uw oefenschema wordt op maat gemaakt en met u samen wordt een doel gesteld. Dit wordt eerst allemaal tijdens een intake besproken. Met dit abonnement kunt u wekelijks bewegen en conditie opbouwen of behouden onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Komt u uit een revalidatietraject en wilt u graag blijven sporten onder begeleiding? Wilt u graag wat meer aan beweging doen maar mist u vaak de begeleiding of motivatie? Voelt u zich niet prettig in een grote massale sportschool maar wilt u wel graag fitnessen? Kom dan eens bij ons langs!

Abonnementen fitnessen onder fysiobegeleiding:

 • Fitnessen onder fysiobegeleiding 1x per week € 36,50 per maand
 • Fitnessen onder fysiobegeleiding 2x per week € 45,00 per maand

Small Group Training

Small Group Training is een high intensity training van 30 minuten. Op een vast tijdstip en in een kleine groep traint u onder begeleiding van een therapeut. Tijdens de training wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht. Na de training kunt u nog vrij gebruik maken van de fitness zaal echter de training is zo opgezet dat u in 30 minuten al zeer effectief getraind heeft.

Mist u de uitdaging van reguliere fitnessapparatuur? Heeft u last van terugkomende fysieke klachten? Wilt u graag wat meer bewegen maar ontbreekt het u aan de tijd? Bent u al een fanatieke fietser of loper maar mist u de kracht- en core training? Kom dan een keer een proefles doen!

De grootste voordelen van deze training:

 • Elke oefening kan aangepast worden naar u eigen ideale niveau
 • Uitdagend voor alle sportniveau ’s
 • Meer uitdaging dan reguliere fitnessapparatuur
 • Meer motivatie om te komen sporten doordat u op een vast tijdstip komt en in een kleine groep traint
 • 30 minuten zeer efficiënt trainen. Ideaal voor als u graag wat aan beweging wilt doen maar weinig tijd heeft
 • Wilt u samen starten met 3 andere mensen? Dan is het ook mogelijk om een tijdstip in overleg te doen

Abonnementen Small Group Training:

 • Small Group Training 1x per week € 32,50 per maand
 • Small Group Training 2x per week € 39,50 per maand
 • Small Group training 1x per week i.c.m. vrije fitness € 38,00 per maand

Wilt u meer informatie over onze abonnementen of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!